Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Σκόπελος / Δρομολόγια από και προς Αγνώντα

Δόθηκε στην κυκλοφορία η παράκαμψη (κλικ), στο τμήμα που είχε πάθει ζημιά από την ισχυρή βροχόπτωση του περασμένου Σεπτεμβρίου και είχε κόψει το νησί στα δύο.

Πριν από λίγο ο Γιώργος Νικολάου με το λεωφορείου του έκανε δοκιμαστικό δρομολόγιο και από αύριο τα λεωφορεία θα εξυπηρετούν τους επιβάτες προς και από Στάφυλο και Αγνώντα.

Η πλήρης αποκατάσταση του επαρχιακού δρόμου αναμένεται να δοθεί προς δημοπράτηση και από τον Σεπτέμβριο να ξεκινήσει το έργο για το οποίο έχουν εγκριθεί 1.790.000 ευρώ.

Ως γνωστον το έργο εγγράφη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2016 ΣΑΠ817 μετά τη συνεργασία που είχαν ο υφυπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Αλέξης Χαρίτσης και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.