Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης στο «2o Διεθνές Συνέδριο για την Ανακύκλωση στα Νησιά»

Απο αριστερά: Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης, Δέμαρχος Σαντορίνης Νικόλαος Ζώρζος,
Δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος και αντιδήμαρχος Κύθνου Γεώργιος Ηλιού
Την εμπειρία του για το πρωτοποριακό πρόγραμμα της κατάργησης της πλαστικής σακούλας κατέθεσε ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης  στο «2o Διεθνές Συνέδριο για την Ανακύκλωση στα Νησιά» που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Σαντορίνη. Τόσο στην τοποθέτησή του στο συνέδριο όσο και στις τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο κ. Βαφίνης ανέπτυξε την τεχνογνωσία του Δήμου σχετικά με το τόσο σημαντικό από οικολογική διάσταση θέμα και τους τρόπους που μπορεί να υλοποιηθεί και από άλλους ΟΤΑ.
Η Αλόννησος, ως τόπος με ιδιαίτερα οικολογικά χαρακτηριστικά, που πρόσφατα κατάργησε τη χρήση πλαστικής σακούλας, έχει αποδείξει στην Ελλάδα και το εξωτερικό, από όπου έχει και βραβευθεί, ότι η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί σημαντικό παράγοντα ανάπτυξης τόσο στον Τουρισμό όσο και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.