Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

230 σκάφη και 900 άτομα στην Αλόννησο

για την 11η πανελλήνια συνάντηση ομίλων φουσκωτών σκαφών
16 έως 22 / 6 / 2016 (Αγίου Πνεύματος)

Το πρόγραμμα ενημέρωσης του ΜΟΦΣ και του Δήμου Αλοννήσου (συμμετοχή σε 2 ναυτικές εκθέσεις, διοργάνωση 2 Προπανελληνίων συναντήσεων, επισκέψεις σε ομίλους, αξιοποίηση των ΜΜΕ κ.τ.λ.), η στήριξη της ομοσπονδίας ΕΟΜΟΦΣ, η άριστη συνεργασία με όλους τους ομίλους της χώρας και οι φυσικές ομορφιές και η θέση της Αλοννήσου, οδήγησαν σε απίστευτα για την οικονομική συγκυρία νούμερα συμμετοχής.

230 ΣΚΑΦΗ, 900 ΑΤΟΜΑ έρχονται στην Αλόννησο του Αγίου Πνεύματος, για να συμμετάσχουν στις 20 δράσεις της 11η Πανελλήνιας συνάντησης ομίλων φουσκωτών σκαφών. 

Οι αριθμοί σχεδόν σε όλες τις δράσεις ξεπέρασαν κάθε πρόβλεψη ενδεικτικικά: 

774 θα συμμετάσχουν στο party στη Στενή Βάλα 19/6,  548 στο well come γεύμα της Παρασκευής 17/6 στην Άνω Πόλη, 345 στη γιορτή της Τυρόπιτας 20/6. Ανάλογη είναι και η συμμετοχή στις θαλάσσιες εκδηλώσεις, 150 περίπου σκάφη θα συμμετάσχουν στη περιήγιση στο θαλάσσιο πάρκο των Βορείων Σποράδων, στο Beach party  και στην εκδήλωση – διαγωνισμό παρασκευής μεζέ για ούζο!

Η επίσημη είσοδος των 230 σκαφων το απόγευμα του Σαββάτου 18/6/2016 στο Πατητήρι, αναμένεται να είναι εντυπωσιακή. Η Πανελλήνια θα ολοκληρωθεί στις 22/6/2016, στην καρδιά του Βορείου Αγαίου στη νήσο Ψαθούρα. Εν όψει των παραπάνω:

 Η οργανωτική επιτροπή (45 άτομα από τον διοργανωτή ΜΟΦΣ και 45 από τον συνδιοργανωτή Δήμο Αλοννήσου), εργάζεται πυρετωδώς και επιμορφώνεται σε ειδικά σεμινάρια για να ανταποκριθεί  στις προσδοκίες των Ομίλων.

www.alonissos.gr
www.mofs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.