Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Πάσχα στη Σκόπελο / Φαγητό στην Κυρατσώ

Για όλα τα γούστα και τις γευστικές ορέξεις η «Κουζίνα της Κυρατσώς» στο παλιό λιμάνι Σκοπέλου είναι έτοιμη και σας περιμένει μέχρι το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου με υπέροχα νηστίσιμα, ολόφρεσκα θαλλασσινά, όπως φρέσκα μύδια, φρέσκιες γαρίδες και "ήμερα" καλαμάρια, γαριδομακαρονάδες σπέσιαλ, αλλά και τα κλασσικά των ημερών γιαπράκια, μπγκια, σουπιές και πολλά - πολλά άλλα.

Το βράδυ της Ανάστασης θα μπείτε στο δίλημμα να δοκιμάσετε την παραδοσιακή μαγειρίτσα ή την σπέσιαλ μαγειρίτσα "της Κυρατσώς" και οι δυο υπέροχες και "τα σούβλας" αρνί, κατσίκι κοκορέτσι, όλα σκοπελίτικα.
Την Κυριακή του Πάσχα η Κυρατσώ σας περιμένει από το μεσημέρι με αρνί, κατσίκι κοκορέτσι και κόκκινα αβγά και ζωντανή μουσική με τους Νίκο Ξηροχειμώνα (μπουζούκι - φωνή) και τον Αλέξη Πάππο (κιθάρα - φωνή).
Τα υπέροχα ψητά της σούβλας και το κοκορέτσι μπορείτε να τα απολαύσετε και την Δευτέρα του Πάσχα.

Σας περιμένουμε!

Παραγγελίες - κρατήσεις: 2424023184



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.