Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ποδόσφαιρο / Βαριά τιμωρία για τον Α.Ο. Σκοπέλου και αβέβαιο μέλλον

Με την ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο. Σκοπέλου, μετά την διακοπή του αγώνα Α.Ο. Σκοπέλου - Πρωτεσίλαος (κλικ), να κινδυνεύει να τιμωρηθεί με αφαίρεση 10 βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και 5 από το επόμενο, ενώ μπορεί να επιβληθεί και χρηματική ποινή και εν αναμονή της οποιας απόφασης, το Δ.Σ. του Α.Ο. Σκοπέλου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Σκοπέλου καταδικάζει την μεμονωμένη πράξη φιλάθλου της ομάδος μας να κινηθεί απειλητικά εναντίον του διαιτητή στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πρωτεσίλαο.

Τέτοιες ενέργειες μόνο αρνητικές συνέπειες για την ομάδα μας μπορεί να επιφέρουν αμαυρώνοντας την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τους παίχτες, τον προπονητή και την διοίκηση προκειμένου να σταθεί η ομάδα στην κατηγορία. Η κακή έως και εχθρική διαιτησία εις βάρος μας την φετινή χρονιά δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να οδηγεί σε ακραίες ενέργειες.

Το Δ.Σ. θα αναμένει τις αποφάσεις τις Ομοσπονδίας και στη συνέχεια θα συνεδριάσει προκειμένου να καθοριστεί η μελλοντική πορεία του αγωνιστικού ποδοσφαιρικού τμήματός μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.