Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Αλόννησος / Επιτυχημένη εκδήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο και τον Ναυτικό Όμιλο του νησιού

Οι προσδοκίες ήταν υψηλές, ιδιαίτερα μετά την περσινή χρονιά ο πήχης είχε ανέβει κατακόρυφα και οι απαιτήσεις μεγάλωσαν. Όμως, κατά γενική ομολογία, ο ετήσιος χορός του συλλόγου μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία τόσο οργανωτικά όσο και από άποψη προσέλευσης κόσμου. Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για μας που, όπως δείχνουν τα πεπραγμένα, κερδήθηκε!
Με κοινή απόφαση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλοννήσου και του Ναυτικού Ομίλου Αλοννήσου, αποφασίστηκε η συνδιοργάνωση μιας εκδήλωσης με σκοπό το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων να διατεθεί για τις ανάγκες του Περιφερειακού Ιατρείου Αλοννήσου.

Την Κυριακή 7 Φεσβρουαρίου, λοιπόν, στην κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου "4 Εποχές" στην Στενή Βαλά, 170 και πλέον άτομα μάς έκαναν την τιμή να διασκεδάσουν κοντά μας. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλοννήσου κι ο Ναυτικός Όμιλος Αλοννήσου έβαλαν τα καλά τους και υποδέχτηκαν τους ανθρώπους του νησιού μας αλλά και όλους αυτούς που θέλησαν να παραβρεθούν κοντά μας.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν και ορισμένοι από τους...
τοπικούς άρχοντες του νησιού, προεξάρχοντος του Δημάρχου Πέτρου Βαφίνη, ο Αντιδήμαρχος Αργυρίου Άγγελος και πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Τσουκανάς Παναγιώτης καθώς κι ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χρήστου Δημήτριος άνοιξαν την εκδήλωση ευχόμενοι καλή και δημιουργική χρονιά.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλοννήσου κι ο Ναυτικός Όμιλος Αλοννήσου ευχαριστούν από καρδιάς όλους τους συντοπίτες μας και μη που σε περιόδους οικονομικής ανέχειας μας προτιμούν για την διασκέδαση και ψυχαγωγία τους, δίνοντάς μας τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε.

Υπεύθυνη για την διασκεδασή μας, η εξαιρετική ορχήστρα, τα παιδιά που μας ταξίδεψαν  μουσικά υποσχόμενοι να κρατήσουν αμείωτο το κέφι και τα κατάφεραν!
Άκρως συγκινητική η παρουσία της  κοινότητας των ξένων υπηκόων που διαμένει μόνιμα στην Αλόννησο και είναι αναπόσπαστο κομμάτι του νησιού μας και πρωτοστατούν σε κάθε μας εθελοντικό κάλεσμα  αλλά ακόμη πιο συγκινητική η γενναιόδωρη προσφορά προς το Ιατρείο Αλοννήσου της ομάδας τους “FUN(D) raising group.

Ευχαριστούμε  μέσα από τη καρδιά μας όσους και όσες ήταν κοντά μας και συνέδραμαν στην απόλυτη επίτευξη του στόχου μας.

Τα Δ.Σ.
του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλοννήσου και
του Ναυτικού Ομίλου Αλοννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.