Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Εκλογές στον Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Σκοπέλου

Η εποχή δύσκολη, τα προβλήματα μεγάλα, με τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος να πλήττονται σε μεγάλο βαθμό από τις περικοπές εισοδημάτων των πολιτών, την ακρίβεια, την ανασφάλεια και τα υψηλά τιμολόγια των ΔΕΚΟ και των ασφαλιστικών οργανισμών.

Ο μαζικός και συσπειρώμένος γύρω από τα προβλήματά του σύλλογος είναι η απάντηση στα παραπάνω, γι’ αυτό ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Σκοπέλου θα εκλεξει Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο θα τον εκπροσωπεί.
Οι εκλογές θα γίνουν την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ., στο “Ξενία” και όσοι θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα μπορούν να το κάνουν μέχρι την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, στις 3 μ.μ. στα μέλη της εφορευτικής που είναι οι:
ΜΗΤΣΟΥ Λευτέρης / 6982 567 365
ΜΑΚΑΡΑΤΖΗΣ Μιχάλης /  6948 580 365
ΚΑΘΗΝΙΩΤΗΣ Στέλιος / 6974 354 254

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.