Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Σκόπελος / Προς αναζήτηση τυχόν ευθυνών για τις καταστροφές

«Υπάρχουν ευθύνες σίγουρα», είχε δηλώσει στην ΕΡΤ ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, κατά την επίσκεψή του στη Σκόπελο, την επόμενη μέρα της θεομηνίας, συμπληρώνοντας ότι «αν δει κανείς όλες τις καταστροφές στο νησί θα διαπιστώσει ότι είχαμε ακραία καιρικά φαινόμενα, είναι βέβαιο αυτό και δεν μπορούσε να προβλεφθεί τόσο εύκολα, τόσος μεγάλος όγκος νερού. Έχουμε μεγάλες φυσικές καταστροφές που επιβαρύνουν, έχουμε και κακοτεχνίες. Δεν είναι μόνο στο λιμάνι, είναι και στην οδοποιία και αλλού».

Ο υπουργός στη σύσκεψη που ακολούθησε στο “Ξενία” είπε on camera ότι «για το έργο στο λιμάνι θα στείλω το Σώμα Ελεγκτών Δημοσίων Έργων», το οποίο και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Εκτός από την Πολιτεία αυτές τις τυχόν ευθύνες είναι αποφασισμένοι να αναζητήσουν, διεκδικώντας και τις αντίστοιχες αποζημιώσεις και οι επαγγελματίες και ιδιώτες, που επλήγησαν από τη θεομηνία και γι'αυτό το λόγο οργανώνουν τις κινήσεις τους και σε λίγες ημέρες θα ανακοινώσουν τα επόμενα βήματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.