Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Σκόπελος / Κίνδυνος από μπάζα στο ποτάμι

Τόνοι από μπάζα, φερτές ύλες, πρώην σκεύη, έπιπλα, είδη υγιεινής, ανακατεμένα με κλαδιά και κορμούς δένδρων έχουν φράξει την κοίτη και τους γύρω δρόμους από το ποτάμι, το οποίο είναι ο κύριος συλλέκτης ομβρίων για τη Σκόπελο.
Οι κάτοικοι ανησυχούν και ζητούν τη απομάκρυνση όλων αυτών των σωρών σκουπιδιών και λάσπης, ενώ επισημαίνουν ότι πρέπει να γίνει και καθαρισμός και στην κοίτη, η οποία σε μερικά σημεία είναι ανύπαρκτη.

Η εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» επικοινώνησε με τον Δήμο Σκοπέλου από τις υπηρεσίες του οποίου ενημερώθηκε ότι «πρόθεση του Δήμου ήταν τα μπάζα να απομακρυνθούν από την πρώτη στιγμή, αλλά ο ΟΤΕ έχει ανοίξει δεξιά και αριστερά του δρόμου μεγάλα χαντάκια, τα οποία χρειάζεται να μείνουν ακόμα ανοικτά, τα οποία εμποδίζουν την είσοδο - έξοδο φορτηγού…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.