Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Η Αλοννησιώτισσα ζωγράφος-αγιογράφος Σταματούλα Καλογιάννη εκθέτει έργα της στην Πάρο

Έκθεση Αγιογραφίας αφιερωμένη στην Παναγία
Με τη συμμετοχή της σε δύο ομαδικές εκθέσεις, οι οποίες φιλοξενούνται αυτές τις μέρες στο όμορφο νησί της Πάρου, συνεχίζει την πορεία της στο χώρο της τέχνης η ζωγράφος-αγιογράφος από την Αλόννησο, Σταματούλα Καλογιάννη.
Πρόκειται για μία έκθεση αγιογραφίας, η οποία φιλοξενεί έργα 10 αγιογράφων και είναι αφιερωμένη στην Παναγία. Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 8 Αυγούστου, ενώ θα διαρκέσει ως το Σάββατο 22 Αυγούστου.

Παράλληλα, την Τρίτη 18 Αυγούστου πραγματοποιούνται τα εγκαίνια της έκθεσης  ζωγραφικής ΑΙΓΑΙΟ-ΦΩΣ-ΕΛΠΙΔΑ, στην  οποία παρουσιάζονται έργα 25 καλλιτεχνών. Η έκθεση θα διαρκέσει ως την Παρασκευή 28 Αυγούστου.

Και οι δύο εκθέσεις πραγματοποιούνται από την ART WAY στα πλαίσια της 4ης Εικαστικής Συνάντησης Τεχνών Πάρου στον εκθεσιακό χώρο του ξενοδοχείου POSEIDON OF PAROS RESORT στη Χρυσή Ακτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.