Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Μάχες στο Βόρειο Αιγαίο

Mε αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι ιστιοπλοϊκές μάχες στο «Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015» που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, στο Porto Carras στην Χαλκιδική, όπου είναι η έδρα των αγώνων.
Οι μάχες και στις τρεις κατηγορίες είναι μεγάλες και οι ιστιοπλόοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχουν τη μέγιστη απόδοση των σκαφών.

Μετά από πέντε ιστιοδρομίες, στην κατηγορία IRC γίνεται μεγάλη μάχη μεταξύ του σκάφους JINETERA με κυβερνήτη τον Θάνο Ανδρόνικο και του OXYGONON του Ακη Τσαλίκη. Στην τρίτη θέση ανέβηκε το BAXIMUS του Θανάση Μπαξεβάνη που έκανε δύο πολύ καλές κούρσες στην 3η μέρα.

Εντονος συναγωνισμός και στην κατηγορία ORC Performance μεταξύ του ELLINIXX με κυβερνήτη τον Στέργιο Λεονταρίδη και του GRANDMA X του Χριστόφορου Πριτσούλη που μπήκε για πρώτη φορά στην τριάδα, λόγω των εξαιρετικών εμφανίσεων στις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες. Μετά ακολουθεί το ARISTOTELIS με κυβερνήτη τον Γιώργο Κώστα.

Στην κατηγορία ΟRC Sport το KOURSAROS με κυβερνήτη τον Γιάννη Λαμπριανίδη δεν έχει χάσει ως τώρα σε καμία κούρσα και είναι στην πρώτη θέση. Μετά έρχεται το DE MAR A MAR του Νότη Μπατσή και τρίτο είναι το EQUINOX με κυβερνήτη τον Γιώργο Ματσικίδη.

Οι ιστιοδρομίες περιλαμβάνουν διαδρομές ελεγχόμενου στίβου (όρτσα-πρύμα, τρίγωνο) και παράκτιες διαδρομές στον Τορωναίο κόλπο και η αυλαία του «Κυπέλλου Βορείου Αιγαίου 2015» θα πέσει την Πέμπτη 13 Αυγούστου.

Δείτε το βίντεο με ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.