Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Στις 71 συμμετοχές έφτασε η Aegean Regatta

Eξι ημέρες πριν από την έναρξη της Aegean Regatta 2015 και η αγάπη των ιστιοπλόων για τον διεθνή αγώνα ανοιχτής θάλασσας που φέτος κλείνει 15 χρόνια, επιβεβαιώνεται και πάλι.
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν το «φράγμα» των εβδομήντα φτάνοντας τις 71, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί καθώς οι εγγραφές των σκαφών θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα.
Η «Ρεγκάτα του Αιγαίου» επιβεβαιώνει και τον διεθνή της χαρακτήρα, καθώς έχουν δηλώσει συμμετοχή τρία τουρκικά σκάφη, το Matrak II, το Strabo και το Karavida, το ρωσικό Vivat, το αυστριακό Τrinity και το Gin Palace από το Ισραήλ.
Η Aegean Regatta 2015 θα γίνει από τις 22 ως τις 28 Αυγούστου με εκκίνηση στα Λιμνιά Βολισσού της Χίου, που θα δοθεί από την Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας Σοφία Παπαδοπούλου. Ο αγώνας θα συνεχιστεί στο Βαθύ της Σάμου και στο Πυθαγόρειο και θα ολοκληρωθεί στους Λειψούς, με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις να έχουν ήδη προγραμματιστεί για τα νησιά.

Διοργανωτές της «Ρεγκάτας του Αιγαίου» είναι...
η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής μαζί με την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και συνδιοργανωτές είναι οι όμιλοι: Α.Σ.Ι.Α.Θ. Ρόδου, A.O. Aιγαίου,  N.O. Xίου, N.O. Σάμου, Ν.Ο. Καρλοβάσου, Λ.Ο.Ι.Α.Θ. Μυτιλήνης, Ν.Ο.Λέρου, Ι.Ο.Χίου και Ι.Ο.Μυτιλήνης, με συντονιστή όμιλο το Ν.Ο. Σάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.