Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Το Κ-1 GYM από φέτος και στη Γλώσσα Σκοπέλου

Μετά από επανειλημμένα αιτήματα γονέων και την επιτακτική ανάγκη της εξάπλωσης του αθλητικού ιδεώδους και του υγιεινού τρόπου ζωής, ειδικά σε μέρη μικρά της επαρχίας όπως, όπου οι διέξοδοι των μαθητών είναι ελάχιστες, ο Αθλητικός Όμιλος Μαχητικών Αθλημάτων Κ-1 (Κ-1 GYM) αποφάσισε να δημιουργήσει τμήμα και στη Γλώσσα Σκοπέλου.
Το Κ-1 GYM δραστηριοποιείται στη Σκόπελο εδώ και δυο χρόνια και έχει στο ενεργητικό του αθλητές από τη Σκόπελο με αναρίθμητες επιτυχίες τόσο σε διασυλλογικό, σε πανελλήνιο όσο και σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο. Το 2015 για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κικμποξινγκ με 600 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν και 9 αθλητές του K-1 GYM Σκοπέλου, ηλικίας από 8 έως 11 ετών κατακτώντας όλοι μετάλλια.
Το Κ-1 GYM είναι Αθλητικό Σωματείο αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που προάγει τα...
αθλήματα της Πυγμαχίας, του Κικμπόξινγκ, της Πάλης Υποταγής και του Παγκρατίου.
Προπονητής στο Κ-1 GYM στην Σκόπελο ο Μάνος Βασιλείου, Ανθυπασπιστής του Λιμενικού Σώματος, πτυχιούχος προπονητής της Γ.Γ.Α., με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητού, κάτοχος Μαύρης ζώνης ΙΙ Νταν στο Κικμπόξινγκ, Πτυχιούχος προπονητής Παγκρατίου, Πάλης Υποταγής και ΜΜΑ.
Στη Γλώσσα Σκοπέλου θα δημιουργηθούν τμήματα παιδικού κικμποξινγκ για μαθητές 5 έως 11 ετών, τμήμα ενηλίκων Κικμποξινγκ και πυγμαχίας και τμήμα βελτίωσης φυσικής κατάστασης και ισχυρής απώλειας λίπους Crossfit ενηλίκων.
Τα τμήματα θα λειτουργούν Τρίτη και Πέμπτη ως εξής:
19.00 – 20.00 Παιδικό τμήμα Κικμποξινγκ-πυγμαχίας
20.00-21.00 Τμήμα ενηλίκων Κικμποξινγκ-πυγμαχίας
21.00-21.30 Τμήμα Crossfit
Απαραίτητη για την δημιουργία και την συνέχεια ενός ή περισσοτέρων τμημάτων καθώς επίσης και αύξηση των ημερών εκγύμνασης, είναι η ενεργή συμμετοχή στα τμήματα.
Για πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείται τον κ. Γιώργο Βαϊτση 6977777362 ή τον προπονητή του συλλόγου κ. Μάνο Βασιλείου 6970229341.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.