Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Σκόπελος / «Διαδρομές και Θύμησες» στη gallery "Mercurius"

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΝΤΑΡΟΥΔΗ
ΣΤΟ MERCURIUS GALLERY μέχρι 28/7/2015

O εικαστικός Χρήστος Κονταρούδης, η κα Ροδοπούλου και
ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης
Φινάλε αύριο για την έκθεση με τίτλο «Διαδρομές και Θύμησες» (κλικ) του αρχιτέκτονα – πολεοδόμου – εικαστικού Χρήστου Κονταρούδη, που πραγματοποιείται στη Γκαλερί "Μερκούριος".

Ο καλλιτέχνης, φανερά ικανοποιημένος από την πορεία της έκθεσης, από την μεγάλη προσέλευση και τις κριτικές, είπε στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες»:

«Για άλλη μια φορά βεβαιώθηκα για το πόσο δίκιο είχα που ερωτεύτηκα τη Σκόπελο, αγόρασα σπίτι στη χώρα, μεγάλωσαν όλα τα καλοκαίρια εδώ τα παιδιά μου και...
εξακολουθούμε να χαιρόμαστε όλα αυτά που μας προσφέρει, τόσο ο μαγευτικός αυτός τόπος, όσο και οι άνθρωποί του.

Αποφάσισα λοιπόν να κάνω Έκθεση Ζωγραφικής στο «νησί» μου, στον υπέροχο χώρο του MERCURIUS GALLERY και το χάρηκα τόσο πολύ. Με αποζημίωσε, και εξακολουθεί να με αποζημιώνει με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Το νησί διαθέτει πολύ κουλτούρα και το ήξερα, έχει πολλούς ανθρώπους του πνεύματος και το ήξερα, με εντυπωσίασε όμως για άλλη μία φορά, με το ενδιαφέρον του κοινού τόσο των Ελλήνων και των Σκοπελιτών όσο και των τουριστών από την αλλοδαπή, για το πραγματικό ενδιαφέρον και τις καταπληκτικές εικαστικές αναλύσεις που άκουσα για τα Έργα μου.

Αυτό είναι εξαιρετικά πολύτιμο για έναν δημιουργό.

Έτσι λοιπόν, μετά από τη μεγάλη προσέλευση του κοινού τόσο στα Εγκαίνια όσο και τη μεγάλη καθημερινή επισκεψιμότητα, πέρα από τη λύπη μου που σε λίγες μέρες τελειώνει, την Τρίτη το βράδυ, και θα είναι το τελευταίο, θα μου αφήσει για πάντα μία «γλυκιά» γεύση.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά, όλους που με τίμησαν με την παρουσία τους, την Εφημερίδα Βόρειες Σποράδες για την στήριξη καθώς και τον ιδιοκτήτη αυτού του υπέροχου χώρου, που με φιλοξενεί όλες αυτές τις ημέρες, κ. Γιάννη Αστεριάδη.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους σας και θα χαρώ να σας δω πάλι το τελευταίο βράδυ, την Τρίτη 28 Ιουλίου, να γιορτάσουμε το τέλος της εκδήλωσης.

Χρήστος Κονταρούδης
Αρχιτέκτων –  Πολεοδόμος –  Εικαστικός.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.