Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Για συνεχή 6η χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σκοπέλου (SIFFY)

Από τις 27 Ιουλίου μέχρι και τις 3 Αυγούστου 2015 θα πραγματοποιηθεί, για έκτη συνεχή χρονιά, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σκοπέλου (SIFFY), με θέμα το "κέφι", πιστεύοντας ότι το μέλλον δεν είναι σκοτεινό και χωρίς ελπίδα.
Από τις 27 ως τις 29 Ιουλίου οι Έλληνες και ξένοι συμμετέχοντες θα διδαχθούν ελληνικούς χορούς και θα ακούσουν ελληνική μουσική από ντόπιους μουσικούς.

Στις 29 Ιουλίου επαγγελματίες σκηνοθέτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αγγλία, την Αυστρία, τη Νότια Κορέα και την Ταϊβάν καταφτάνουν στην Σκόπελο για να συναντηθούν με τις ομάδες εργασίας, να καταμεριστούν αρμοδιότητες, ποιοι θα είναι ηθοποιοί, σκηνοθέτες σεναριογράφοι και cameraman / woman, να γυριστεί η ταινία και να ακολουθήσει το μοντάζ.

Την Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 9.30 θα είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά, όπου θα προβληθούν οι ταινίες των φοιτητών στη μεγάλη οθόνη του "Ορφέα".

Όποιος/α θέλει να λάβει μέρος ή να παρακολουθήσει τις εργασίες του Φεστιβάλ μπορεί να επικοινωνήσει με την Δάφνη Chliverou Jaeggi στο τηλέφωνο 6947568210.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.