Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο XXVI Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Βορείων Σποράδων που διοργάνωσε ο ΙΟΒΑΘ

Νωρίς χθες το απόγευμα τερμάτισαν και τα τελευταία σκάφη που συμμετείχαν στον 26ο Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Βορείων Σποράδων που διοργάνωσε ο IOBAΘ με την συμπαράσταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την υποστήριξη του Δήμου Σκοπέλου και τοθ Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Κολυμβητικού Ομίλου Σκοπέλου.

Ο Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. συμμετείχε στον αγώνα με το σκάφος "ΓΛΑΡΟΣ Κ" με κυβερνήτη το Σπύρο Κοσμά, ενώ εκτός συναγωνισμού και...
με πλήρωμα νεαρούς αθλητές του Ομίλου έτρεξαν το ΘΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΙ και το open 5,70 με κυβερνήτη τον Κώστα Σκούρα. Αθλητές του Ομίλου συμμετείχαν στον αγώνα και με άλλα σκάφη.
Ο Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. ευχαριστεί θερμά τον ΙΟΒΑΘ για την διοργάνωση των αγώνων στη Σκόπελο και την καλή συνεργασία με τον Όμιλο Σκοπέλου, τον Δήμο Σκοπέλου, το Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου, το Λιμεναρχείο, το "Φούρνο Κοχύλη" και το "Πλέγμα".
Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν  με την απονομές στην πλατεία του Δημοτικού Καφενείου στις 21.30 και με μια μικρή γιορτή που ακολούθησε από το ΝΙΚΟΣ προς τιμή των ιστιοπλοϊκών πληρωμάτων που συμμετείχαν και του ΙΟΒΑΘ.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.