Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Παράταση τοποθέτησης συσκευής VMS σε αλιευτικά σκάφη

H Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σας ανακοινώνει ότι δόθηκε νέα παράταση μέχρι 1 Ιουλίου 2015 για την επιδοτούμενη τοποθέτηση συσκευής ηλεκτρονικής παρακολούθησης (VMS), σε υπόχρεα αλιευτικά σκάφη ολικού μήκους 12 μέτρων και έως και 15 μέτρων, σύμφωνα με το αριθ. 279/60230/2-6-2015 έγγραφο της Γεν. Δ/νσης Βιώσιμης Αλιείας του Υπ. Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

Η παράταση δεν αφορά αλιευτικά σκάφη που θα αιτηθούν άδεια αλιείας σε διεθνή ύδατα.

Kαλούνται οι ενδιαφερόμενοι υπόχρεοι αλιείς να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, συνοδευόμενες με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, το αργότερο μέχρι την 01/07/2015 στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων -Τμ. Αλιείας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του Τμ. Αλιείας 2421352485 -486-435-434.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.