Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Συνεργασία HELLENIC SEAWAYS - COSMOTE

Για το πρόγραμμα COSMOTE DEALS for YOU, το μοναδικό πακέτο προσφορών αποκλειστικά για συνδρομητές COSMOTE
Η HELLENIC SEAWAYS θα παρέχει σε συνδρομητές της COSMOTE μέσω του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU δωρεάν εισιτήρια επιστροφής Επιβατών, Οχημάτων και Μοτοσυκλετών ως εξής:

Κάθε συνδρομητής στέλνοντας κενό SMS στο 19019 (€ 0,50/SMS), θα λαμβάνει ένα μοναδικό ψηφιακό κωδικό τον οποίο θα εξαργυρώνει κατά την αγορά του εισιτηρίου αναχώρησης για τον προορισμό της επιλογής του και θα αποκτά εντελώς δωρεάν το εισιτήριο της επιστροφής! 

Το πρόγραμμα ήδη τρέχει και τελειώνει στις 30.09.15. Η προσφορά αυτή δεν θα ισχύει τις ημερομηνίες μεταξύ 23.08 και 31.08. Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς ισχύουν στην Οικονομική θέση, για περιορισμένο αριθμό θέσεων και συγκεκριμένα δρομολόγια επιστροφής. Είναι ατομικά, ονομαστικά και ισχύουν μόνο για το ταξίδι της επιστροφής από τον προορισμό επιλογής και τον ίδιο τύπο πλοίου.

Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας, μέσω του πρακτορείου μου και κερδίστε απ΄ αυτή την μοναδική προσφορά της Hellenic Seaways!!

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ:
Τριανταφύλλου Νικόλαος

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Γλώσσα Σκοπέλου

ΤΗΛΕΦΩΝΑ:
2424033435 και 2424033042  

Fax:
2424033042

Email:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.