Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Fam Trip Πολωνών τουριστικών πρακτόρων στη Σκόπελο

Στόλισμα της Νύφης
Με έντονο τοπικό χρώμα έκλεισε το ταξίδι εξοικείωσης των 23 διακεκριμένων Πολωνών Τουριστικών Πρακτόρων στην Σκόπελο. Με την φροντίδα της κας Αθηνάς Ντάκη παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από χορευτική ομάδα ντυμένη με παραδοσιακές Σκοπελίτικες φορεσιές. Οι Πολωνοί φιλοξενούμενοι εντυπωσιάστηκαν ιδιαίτερα από το «Στόλισμα της Νύφης»  και τον περίτεχνο χορό της. Η σχετική δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο “Skopelos Holidays Hotel & Spa” του Ομίλου Σπύρου οπου και φιλοξενήθηκαν οι Πράκτορες.

Ταυτόχρονα με την χορευτική εκδήλωση υπήρξαν τηλεοπτικές λήψεις για τις ανάγκες της εκπομπής «Εμείς οι Έλληνες» του τηλεοπτικού καναλιού Super TV. Τα σχετικά γυρίσματα θα προβληθούν σε προσεχή εκπομπή του καναλιού προσδίδοντας διαφήμιση και αναγνωρισιμότητα στην Σκόπελο, ειδικά ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου.

«Είμαστε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι από το καταπράσινο νησί σας» δήλωσε η υπεύθυνη Marketing του ταξιδιωτικού οργανισμού Rainbow Tours Poland. «Ήταν μιας πρώτης τάξεως γνωριμία με τον προορισμό που καλούμαστε να πουλήσουμε φέτος και τα επόμενα 2 έτη» συμπλήρωσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Rainbow Tours Poland πραγματοποιηθεί εβδομαδιαίες πτήσεις με αποκλειστικό προορισμό την Σκόπελο για 119 ημέρες τον χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.