Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Στάση εργασίας του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας συμμετέχει στην Πανελλαδική Στάση Εργασίας που αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ –ΟΤΑ από τις 12.00 το μεσημέρι έως το τέλος του ωραρίου της πρωινής βάρδιας και  τις τρείς πρώτες ώρες για τις απογευματινές βάρδιες την ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015.

- Αντιτασσόμαστε σε κάθε ενέργεια να παραδοθεί ο τομέας της Καθαριότητας στις ορέξεις του Μεγάλου Κεφαλαίου και των κάθε είδους επιχειρηματικών εργολαβικών συμφερόντων, με πρόσχημα την έλλειψη προσωπικού και την απαξίωση του μηχανολογικού εξοπλισμού

- Διεκδικούμε ΑΜΕΣΑ προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στις Υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου, Παιδικών Σταθμών και τη χορήγηση όλων των ειδών ατομικής προστασίας. 

- Άμεση επίλυση του προβλήματος της μη καταβολής της εκλογικής αποζημίωσης των εκλογών του 2014 και 2015.


Καλούμε τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στη Στάση Εργασίας προασπίζοντας και διαφυλάσσοντας το Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα των Υπηρεσιών των Δήμων και ιδιαίτερα των Υπηρεσιών  Καθαριότητας που αποτελούν το «φιλέτο» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.