Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Για ποια Ευρώπη ρε γαμώτο...

Μαθητές σχολείων της Θεσσαλίας έφτιαξαν «Μια ζωγραφιά για την Ευρώπη»

Πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός ζωγραφικής, για μαθητές των σχολείων της  Α’θμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με τίτλο: «Μια ζωγραφιά για την Ευρώπη», με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «Europe Direct», σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, τους Τeachers for Europe και το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας.

Πολλοί ήταν οι μαθητές που ήρθαν να ζωγραφίσουν, να αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία τους και να εκφραστούν καλλιτεχνικά, για την Ευρωπαϊκή Ένωση, με το σύνολο των 28 πλέον κρατών-μελών της. 

Η επιτροπή αποτελείται από δασκάλους – ζωγράφους – εικαστικούς, μέλη του ΠΟΚΕΛ. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το Σεπτέμβριο και θα δοθούν τα βραβεία και οι βεβαιώσεις (σε όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό), σε ειδική εκδήλωση, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Στη συνέχεια, στον ίδιο χώρο, θα εκτεθούν για λίγες ημέρες, όλα τα έργα, ενώ τα βραβευμένα, θα κοσμήσουν έναν τοίχο του κτιρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.