Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Σκόπελος / Σχέδια για το Θέατρο και τον Πολιτισμό

Τάκης Μόσχος και Αθηνά Ντάκη
Ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας "Βόρειες Σποράδες" συνέλαβε τον Τάκη Μόσχο και την δημοτική σύμβουλο και υπεύθυνη για τα Πολιτιστικών του Δήμου Σκοπέλου κα Αθηνά Ντάκη στο φιλόξενο χώρο του "Άρωμα Καφέ" να απολαμβάνουν τον εσπρέσο τους και να συζητούν, γιατί άλλο, "δια την Τέχνην", για το Θέατρο, για τον Πολιτισμό…

Στα λίγα λεπτά της παρουσίας μας εκεί τους ακούσαμε να σχεδιάζουν τη Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων, που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Σεπτέμβρη στη Σκόπελο με συμμετοχή ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων από την Αλόννησο, τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και γιατί όχι την ευρύτερη Μαγνησία, αλλά και για την πρόθεση δημιουργίας παραρτήματος ΔΗΠΕΘΕ στη Σκόπελο με υπεύθυνο τον Τάκη Μόσχο, ο οποίος θα έχει την καλλιτεχνική ευθύνη και για τη "θεατρική συνάντηση" του Σεπτεμβρίου.

Είναι δυο ειδήσεις που μας χαροποίησαν ιδιαιτέρως, αφού η κάθε μια χωριστά είναι σπουδαία για τη Σκόπελο και για τα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού.

Καλή επιτυχία και στις δυο προσπάθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.