Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στη Γλώσσα Σκοπέλου

Ο Σωκράτης Μάλαμας ξεκινώντας την καλοκαιρινή του περιοδεία 2015 από το Ρέθυμνο, την Κομοτηνή και με μία μεγάλη συναυλία στο θέατρο Βράχων την Δευτέρα 29 Ιουνίου, συνεχίζει με πολλές συναυλίες σε πόλεις της Ελλάδας και την Παρασκευή 7 Αυγούστου θα βρεθεί και θα τραγουδήσει για το κοινό των Βορείων Σποράδων στη Γλώσσα Σκοπέλου, συμμετέχοντας στις 'Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Γλώσσα 2015».


Η τριαντάχρονη πορεία του τον ακολουθεί στη σκηνή με πολλά τραγούδια που, όχι μόνο αντέχουν στον χρόνο και τραγουδιούνται με πάθος από τους ακροατές του, αλλά κάθε φορά «συστήνονται» εκ νέου από τον ίδιο, ανάλογα με την διάθεση πειραματισμού και την έμπνευση της στιγμής που προκύπτει στα live του.

Για τον δημοφιλή καλλιτέχνη και τη συναυλία του στη Γλώσσα θα έχουμε την ευκαιρία μέχρι τον Αύγουστο να αναφερθούμε κι άλλες φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.