Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Πενήντα μετανάστες -και πάλι- στα Γιούρα Αλοννήσου

• Συνελήφθησαν -και αυτό είναι είδηση- οι φερόμενοι ως διακινητές
• Επιτυχία η σύλληψή τους από την τοπική Λιμενική Αρχή
Πενήντα μετανάστες νεαρής κυρίως ηλικίας και παιδιά εντοπίστηκαν στην ακτή "Μεγάλη Βάλα", του ερημόνησου Γιούρα Αλοννήσου, από ψαράδες της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν την Λιμενική Αρχή Σκοπέλου, άνδρες της οποίας μετέφεραν τους μετανάστες στη Σκόπελο, μέσω Αλοννήσου.

Το περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ 169, αξιοποιώντας πληροφορίες, εντόπισε κοντά στα Σκάντζουρα το σκάφος που μετέφερε τους μετανάστες και συνέλαβε τους ουκρανικής καταγωγής ναυτικούς, ως φερόμενους διακινητές.

Οι μετανάστες επιβιβάστηκαν στο πλοίο της γραμμής και ταξιδεύουν για το Βόλο με συνταξιδιώτες τους φερόμενους ως διακινητές, οι οποίοι οδηγούνται στον Εισαγγελέα.

Αξιοσημείωτη είναι η ευγένεια και η διακριτικότητα των ανδρών του Λ.Σ. Σκοπέλου και του προϊστάμενου αυτού Πλωτάρχη Λ.Σ. Γ. Γκάρα προς τους ταλαιπωρημένους μετανάστες, αποτέλεσμα της οποίας ήταν οι ευχαριστίες και οι χειραψίες των τελευταίων προς τους άνδρες του Λ.Σ., κατά την αναχώρησή τους από το λιμάνι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.