Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Ο Α.Σ. Πεπάρηθος αναγνωρισμένο αθλητικό Σωματείο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Α.Ο.Τ.Ε.

Με ανακοίνωση - δελτίο Τύπου, το οποίο υπογράφεται από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Αθλητικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό Ελλάδος (ΑΟΤΕ), γίνεται γνωστό προς κάθε ενδιαφερόμενο μέλος ή αθλητή Σωματείου ότι:
«Με το 57469/2994/1411/281/5.3.2015 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), η ΓΓΑ αρνήθηκε τη χορήγηση ειδικής αθλητικής αναγνώρισης στην «Ελληνική Ομοσπονδία Τέτραθλον» (ΕΟΜΤ) «δεδομένου ότι το “Τέτραθλον” είναι αγώνισμα του αθλήματος Taekwon-Do ITF το οποίο καλλιεργείται στη χώρα μας από την ΑΟΤΕ, τα σωματεία – μέλη σας δύνανται να εγγραφούν ως μέλη στην ΑΟΤΕ».

Το μοναδικό, μέχρι σήμερα, αθλητικό σωματείο που είναι εγγεγραμμένο μέλος στην αναγνωρισμένη από το Κράτος - ως τη μόνη αρμόδια για την καλλιέργεια του αθλήματος Taekwon-Do ITF – Α.Ο.Τ.Ε. (Αθλητική Ομοσπονδία Τaekwon-Do Ελλάδος) για την Σκόπελο είναι ο «Α.Σ ΠΕΠΑΡΗΘΟΣ» το οποίο διαθέτει την ειδική αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ με αριθ. ΦΛ 30.

Τα προβλεπόμενα στον αθλητικό ν.2725/1999 προνόμια για αγωνιστικές διακρίσεις, απονέμονται μόνο σε αθλητές-τριες σωματείων που είναι μέλη της αναγνωρισμένης αθλητικής ομοσπονδίας, που στην περίπτωση του TAEKWON-DO ITF είναι η Ομοσπονδία μας (ΑΟΤΕ) και διαθέτουν την ειδική αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ. »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.