Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Δήμος Σκοπέλου // Περίληψη διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού

Ο Αντιδήμαρχος Σκοπέλου διακηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ  ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ», ενδεικτικού προϋπολογισμού 69.400,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 16%, για τις ανάγκες του Δήμου Σκοπέλου, με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες επί τοις εκατό στη νόμιμα διαμορφούμενη κάθε φορά  μέση τιμή λιανικής πώλησης του είδους στο Νομό Μαγνησίας, όπως αυτή προσδιορίζεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, Γεν.Διεύθυνση Ανάπτυξης Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων, Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού  και για τα ελαιολιπαντικά την χαμηλότερη τιμή ανά λίτρο.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 3η Ιουλίου 2015, ημέρα Παρασκευή και από ώρα 12:00 (έναρξη παραλαβής προσφορών) έως και ώρα 12:30 (λήξη υποβολής προσφορών) στα γραφεία του Δημαρχείου Σκοπέλου, στην παραλία Σκοπέλου, ενώπιον αρμόδιας Επιτροπής.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αναγνωρισμένοι προμηθευτές (φυσικά και νομικά πρόσωπα, καθώς και οι ενώσεις προμηθευτών εφ’ όσον πληρούν τους όρους του άρθρου 8 του ΕΚΠΟΤΑ), που ασχολούνται συστηματικά με την εμπορία και διάθεση υγρών καυσίμων και εφόσον διατηρούν πρατήρια υγρών καυσίμων εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Σκοπέλου.

Κάθε προσφορά συμμετοχής στο διαγωνισμό θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από εγγυητική επιστολή συμμετοχής με ποσό που θα καλύπτει το 5% του προϋπολογισμού με Φ.Π.Α.  για κάθε Δημοτική – Τοπική Κοινότητας ή του συνολικού προϋπολογισμού με Φ.Π.Α. για το Δήμο Σκοπέλου, ως εξής:

Α. –  ποσού 2.222,00€ για τη Δημοτική  Κοινότητα Σκοπέλου,
Β. –  ποσού 680,00€ για τη Δημοτική Κοινότητα Γλώσσης ,
Γ. –  ποσού 570,00€ για την Τοπική Κοινότητα Κλήματος και
Δ.-ποσού 3.470,00€ για το Δήμο Σκοπέλου.
        
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Γραφείο Προμηθειών του Δημαρχείου Σκοπέλου στην παραλία Σκοπέλου και στο τηλέφωνο 2424350119.  
                                          
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ  Μ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.