Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Σκιάθος / Συναυλία με την Κλεονίκη Δεμίρη στο τραγούδι και τον Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο

Το φεγγάρι αρμενίζει στων ματιών σου την πηγή…

Ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου με την υποστήριξη του Δήμου  διοργάνωσε το Σάββατο βράδυ 13 Ιουνίου 2015, στην πλατεία Παπαδιαμάντη μια συναυλία με την Κλεονίκη Δεμίρη στο τραγούδι και τον Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο.

Τίτλος της «…το φεγγάρι αρμενίζει στων ματιών σου την πηγή…», ένα ταξίδι στην Ελλάδα και την Μεσόγειο που απόλαυσαν όλοι, όσοι παρευρέθηκαν στην πετυχημένη αυτή εκδήλωση. 

Ήχοι από την λαϊκή παράδοση, μελωδίες από τον ελληνικό κινηματογράφο, ελληνικά αγαπημένα τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή, τραγούδια της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, της Κάτω Ιταλίας και της Κύπρου, ένα ταξίδι γεμάτο νότες και...
χρώματα πρόσφεραν οι δύο αξιόλογοι, ταλαντούχοι καλλιτέχνες στους επισκέπτες και τους κατοίκους του νησιού.

Μια γλυκιά βραδιά γεμάτη μελωδίες σε έναν υπέροχο ατμοσφαιρικό χώρο, έξω από το Σπίτι-Μουσείο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. 

Την επιμέλεια του ήχου και του φωτισμού είχε ο Χρήστος Παπακωνσταντίνου, του οποίου η συμβολή ήταν πολύ σημαντική.

Για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης συνέβαλλαν οι εξής χορηγοί: ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος», η Εταιρεία «ΑΦΟΙ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ», τα Σκάφη Αναψυχής «Καλυψώ», «Άγιος Νικόλας», «Ποσειδών», το Σούπερ Μάρκετ «ΑΣΤΕΡΑΣ», ο Φούρνος «Ορτουλίδης», «CAR RENTAL TAKIS», το «SKIATHOS PALACE HOTEL», η Εταιρεία AEGEAN Flying Dolphins και το Κομμωτήριο «ΕΦΗ».

Ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές, οι οποίοι συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση και επιτυχία αυτής της συναυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.