Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Γλώσσα / Καλοκαίρι 2015 / Σωκράτης Μάλαμας

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας έχει τη τιμή, να φιλοξενήσει στη Γλώσσα Σκοπέλου, έναν από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς και ερμηνευτές της εποχής μας, τον Σωκράτη Μάλαμα, την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015, στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων «Γλώσσα 2015».

Ο Σωκράτης Μάλαμας έρχεται στη Γλώσσα, μουσικό σταθμό των καλοκαιρινών του εμφανίσεων, με διάθεση και κέφι, για μια μοναδική και αξέχαστη βραδιά στις Βόρειες Σποράδες.

Η τριαντάχρονη πορεία του τον ακολουθεί στη σκηνή με πολλά τραγούδια, που όχι μόνο αντέχουν στον χρόνο και τραγουδιούνται με πάθος από τους ακροατές του, αλλά κάθε φορά «συστήνονται» εκ νέου από τον ίδιο τον Μάλαμα, ανάλογα με την διάθεση πειραματισμού και την έμπνευση της στιγμής που προκύπτει στα live.

Μαζί του οι:
Λαμπρινή Καρακώστα / τραγούδι
Νίκος Μαγνήσαλης / τύμπανα

Γιάννης Παπατριανταφύλλου / κοντραμπάσο
Φώτης Σιώτας / βιολί, βιόλα

Κυριάκος Ταπάκης / λαούτο, μπουζούκι
Κλέων Αντωνίου / κιθάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.