Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας

Ο Γιώργος Γούλας από τη Σκόπελο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων και η Σκιαθίτισσα Αρμαμέντου Σούλα μέλος του νέου Δ.Σ.
Συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 19-5-2015  και  συγκροτήθηκε  σε Σώμα  το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας  που προέκυψε έπειτα από τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα από 30-3, έως και 3-4-2015 στους Δήμους της Μαγνησίας. 

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της σημερινής, τρίτης, συνεδρίασης, το πλειοψηφούν μέλος Στάχτου Ευθαλία (Θαλεια) ζήτησε από τις παρατάξεις να τοποθετηθούν αν εμμένουν στις προτάσεις τους για τη συγκρότηση του νέου Προεδρείου, όπως κατέθεσαν στις προηγούμενες συνεδριάσεις. 

Η επικεφαλής της ΔΑΣ-ΟΤΑ Εύη Καρυδάκη επανέλαβε την πρόταση της παράταξης της «για αντιπροσωπευτικό- αναλογικό προεδρείο».

Ο επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Ανατροπής  Διονύσης Μπάλλας επανέλαβε...
την πρόταση του «για αντιπροσωπευτικό-αναλογικό,  με την προϋπόθεση της ομοφωνίας όλων  των παρατάξεων».

Η επικεφαλής της ενιαίας παράταξης Θάλεια Στάχτου επέμεινε στην πρόταση της για προγραμματικό προεδρείο, αλλά όμως, όπως είπε, «τη στιγμή που ο εκπρόσωπος της Ριζοσπαστικής Ανατροπής δεν παίρνει την ευθύνη να προχωρήσει στη συγκρότηση προγραμματικού προεδρείου, παίρνουμε την ευθύνη εμείς, ως ενιαία παράταξη προκειμένου να προχωρήσουμε στη συγκρότηση σε Σώμα, με απόφαση μας να ψηφίσουμε την πρόταση για αντιπροσωπευτικό-αναλογικό προεδρείο».

Το νέο Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ που προέκυψε, κατόπιν ομόφωνης ψηφοφορίας έχει ως εξής:

Πρόεδρος : Στάχτου Ευθαλία (Θάλεια) 
Γενική Γραμματέας : Καρυδάκη  Σταυρούλα (Εύη)
Ταμίας: Καραμανλή Αίγλη 
Α Αντιπρόεδρος: Διονύσης Μπάλλας 
Αναπληρώτρια Γενική  Γραμματέας: Κουτσιαρή Αμαλία 
Αναπληρωτής Ταμίας: Μπιρμπίλης Κων/νος   
Β Αντιπρόεδρος: Αποστόλης  Τζουρβατζής 
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Γούλας Γεώργιος 
Έφορος Οργανωτικού: Μαγιάκος Γεώργιος 
Μέλη: Αρμαμέντου Σούλα – Παπαδοπούλου Ευγενία 


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας απευθύνει αγωνιστικό κάλεσμα στους συναδέλφους των Δήμων της Μαγνησίας με αρχή την συμμετοχή αύριο Τετάρτη 20 Μάη στις 12 το μεσημέρι, στη συγκέντρωση στην Κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου Βόλου ή στα Κέντρα Υγείας των Δήμων της Μαγνησίας, συμμετέχοντας στην πανελλαδική στάση εργασίας που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ, ημέρα πανυγειονομικής  απεργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.