Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Νέο Κλήμα Σκοπέλου // Οκτάχρονος τραυματίζεται σε εγκαταλελειμμένη "παιδική χαρά"

Η σιδεροσωλήνα με την οποία
τραυματίστηκε ο οκτάχρονος
Έντονη είναι η διαμαρτυρία δύο γονέων από το Νέο Κλήμα Σκοπέλου, των οποίων το οκτάχρονο παιδί τους τραυματίστηκε στο κεφάλι, όταν έπαιζε σε χώρο "παιδικής χαράς" στον οποίο εδώ και 7(!) μήνες το προσωπικό της δημοτικής αρχής Σκοπέλου είχε κόψει με τροχό τις κούνιες και τα άλλα όργανα, αλλά δεν είχε μεριμνήσει να τα απομακρύνει…

Όπως είπαν οι γονείς στην εφημερίδα "Βόρειες Σποράδες" «το παιδί μας τραυματίστηκε από μία σωλήνα αρκετά βαριά που δεν είχε απομακρυνθεί από το χώρο, όπως και πολλά άλλα παλιοσίδερα και το μεταφέραμε στο Κ.Υ. Σκοπέλου, ενημερώνοντας ταυτόχρονα και το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου. Αναρωτιόμαστε, όπως και πολλοί άλλοι, γιατί να βρίσκονται τόσους μήνες εκεί όλα αυτά τα επικίνδυνα για τα μικρά παιδιά υλικά και δεν τολμούμε να σκεφτούμε τί χειρότερο μπορούσε να συμβεί στο δικό μας παιδί, αλλά και σε όλα τα άλλα που παίζουν σε αυτό τον χώρο».

Δείτε παρακάτω φωτό με τις "σιδεριές" παρατημένες 7 μήνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.