Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Σκιάθος // Ανοδική τάση στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων

Ανοδική τάση παρουσιάζεται φέτος όσον αφορά τις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στη Σκιάθο.
Η αρχή έγινε χθες με την άφιξη του Europa και αναμένεται να επισκεφτούν το νησί της Σκιάθου ακόμα 19 πλοία, ενώ δεν αποκλείονται περαιτέρω αφίξεις. Σημειώνεται πως τη περσινή χρονιά είχαν καταπλεύσει στη Σκιάθο 14 πλοία.

Τα εν λόγω κρουαζιερόπλοια συνήθως απευθύνονται σε ειδικό κοινό κυρίως επιστήμονες, επιχειρηματίες και γενικά σε επιβάτες υψηλής οικονομικής κατάστασης οι οποίοι τα προτιμούν κυρίως για τους προορισμούς που επισκέπτονται και για τις θεματικές εκδηλώσεις που φιλοξενούνται κατά την διάρκεια των περιηγήσεων.

Στόχος του Δήμου Σκιάθου και ειδικότερα της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής αποτελεί η περαιτέρω αύξηση του αριθμού των αφίξεων μιας και η Σκιάθος συγκεντρώνει εκείνα τα χαρακτηριστικά (καθαρές, όμορφες παραλίες/ πανέμορφα, οργανωμένα μοναστήρια) που προτιμούν οι επιβάτες των συγκεκριμένων πλοίων.

Ακολουθούν τα στοιχεία αφίξεων:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.