Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Η Αλόννησος στην Τουριστική Έκθεση ITB Berlin

Με τη συμμετοχή του στη διεθνή τουριστική έκθεση ITB BERLIN 2015, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στο Βερολίνο, ολοκλήρωσε την παρουσία του στις τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού για τη φετινή περίοδο ο Δήμος Αλοννήσου. Η Αλόννησος συμμετείχε στην έκθεση με το περίπτερο της  Περιφέρειας Θεσσαλίας και με εκπρόσωπο την πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, Κική Αναγνώστου.

Η έκθεση ITB BERLIN είναι η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Γερμανίας και μία από τις κορυφαίες παγκοσμίως, με συμμετοχή χιλιάδων επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού αλλά και χιλιάδων επισκεπτών.

Στα πλαίσια της έκθεσης ITB BERLIN 2015 πραγματοποιήθηκε παράλληλα διημερίδα του θεσμού Green Destinations Community, στον κατάλογο του οποίου, 100 Sustainable Destinations με τους εκατό κορυφαίους βιώσιμους προορισμούς παγκοσμίως, είχε συμπεριληφθεί η Αλόννησος για το 2014. Ο Δήμος  Αλοννήσου είχε προσκληθεί να λάβει μέρος στην εκδήλωση αυτή και επιλέχθηκε για την τελική παρουσίαση μαζί με άλλους οχτώ προορισμούς από διαφορετικές χώρες.

Η εκπρόσωπος του Δήμου Αλοννήσου παρουσίασε τις ομορφιές του νησιού και τις δράσεις, που αφορούν στη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος και απάντησε σε ερωτήσεις των διοργανωτών της εκδήλωσης και συντονιστών της παρουσίασης, Albert Salman και Herbert Hamele.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.