Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ITB 2015 - Ένα μεγάλο ερωτηματικό

Την  “Spyrou Hotels” εκπροσώπησε στην ΙΤΒ 2015 ο Διευθυντής Marketing και Πωλήσεων, Γιώργος Μιχάλης. Στον φιλόξενο χώρο της Περιφέρειας Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε μια σειρά επαφών με επαγγελματίες του Τουρισμού. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε σε συναντήσεις με δημοσιογράφους του τουριστικού ρεπορτάζ και διοργανωτές εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Στο άμεσο μέλλον θα πραγματοποιηθεί στη Σκόπελο συνάντηση εργασίας με διακεκριμένο επαγγελματία περιπατητικού και φυσιολατρικού τουρισμού, που μπορεί να προσφέρει νέες προοπτικές στη δυνατότητα επέκτασης της τουριστικής περιόδου σε μήνες με χαμηλή ζήτηση για τον προορισμό. Η συνδρομή του Δήμου αλλά και των εθελοντών στη διάνοιξη, συντήρηση και σήμανση των μονοπατιών της Σκοπέλου θα ήταν όχι μόνο ευπρόσδεκτη αλλά και επιβεβλημένη.

Η ITB είναι η μεγαλύτερη Τουριστική Έκθεση της Γερμανίας και μια από τις κορυφαίες στον κόσμο. Παρακάτω παρουσιάζονται ορισμένα στατιστικά στοιχεία της έκθεσης:


5 Ήπειροι
180 Χώρες
600 Πιστοποιημένοι Κορυφαίοι Αγοραστές
10.000 Εκθέτες
20.000 Συνεδριακοί Επισκέπτες
50.000 Ιδιώτες Επισκέπτες
110.000 Επαγγελματίες Επισκέπτες
160.000 Τετραγωνικά Μέτρα Εκθεσιακών χώρων
6 Δισ. Ευρώ Κύκλος Εργασιών

Στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, φέτος θα πραγματοποιούν δρομολόγια  από γερμανικές πόλεις οι εταιρείες Air Berlin και Condor Air. Ωστόσο προβληματισμούς δημιούργησαν ορισμένες αντιφατικές προβλέψεις για την τουριστική κίνηση προς τις Βόρειες Σποράδες από την Γερμανική αγορά. Δηλώσεις από θεσμικούς παράγοντες κάνουν λόγο για διψήφια αύξηση προς την Ελλάδα. Επαγγελματίες του χώρου δεν συμμερίζονται αυτή την αισιοδοξία αναφορικά με τις αφίξεις στο αεροδρόμιο της Σκιάθου. Ενόσω απομένει να επιβεβαιωθούν οι αισιόδοξες ή δυσοίωνες προβλέψεις, η “Spyrou Hotels” έχει ήδη επιβεβαιώσει μια σειρά από επισκέψεις έγκριτων Γερμανών δημοσιογράφων στην Σκόπελο ώστε να μεγιστοποιηθεί η αναγνωρισιμότητα και εξωστρέφεια του προορισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.