Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Α.Ο. Σκοπέλου // Το Σάββατο σηκώνουμε την κούπα

Στη Σκόπελο είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη φιέστα της κατάκτησης του Πρωταθλήματος του α' ομίλου της β' κατηγορίας της ΕΠΣΘ, που θα πραγματοποιηθεί μετά το Σαββατιάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Πηλέα. Το Δημοτικό Στάδιο Σκοπέλου αναμένεται να υποδεχθεί πάρα πολλούς φίλους της ομάδας, στην αυλαία της αγωνιστικής περιόδου 2014-15, που με το χειροκρότημά τους θα ανταμείψουν ποδοσφαιριστές, προπονητή και διοίκηση για τη φετινή πορεία τους.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, που θα αρχίσει στις 6.30 μ.μ., θα γίνει η απονομή του τίτλου του Πρωταθλητή, στην οποία έχουν προσκληθεί ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και παράγοντες της Ένωσης.

Στην τελετή της απονομής και μεταλλίων αναμένονται εκπλήξεις, ενώ θα κυκλοφορήσουν και τα συλλεκτικά, επετειακά μπλουζάκια με το μότο «Είμαστε πρωταθλητές»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.