Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Επιτυχημένη εκδήλωση του Δήμου Αλοννήσου στο Λονδίνο

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πέτρου Βαφίνη

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ
Ο Δήμος Αλοννήσου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πέτρου Βαφίνη, εγκαινίασε την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015, έναν κύκλο στοχευμένων δράσεων προώθησης του νησιού στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, με την πραγματοποίηση μιας εξαιρετικά επιτυχημένης εκδήλωσης στο ξενοδοχείο Mondrian London, στην καρδιά του Λονδίνου.

Οι εκατό περίπου καλεσμένοι, εκπρόσωποι των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών γραφείων αλλά και μέσων μαζικής ενημέρωσης, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ένα εικονικό ταξίδι στις ομορφιές του νησιού, να ενημερωθούν για την ποικιλία του τουριστικού προιόντος και να συμμετάσχουν σε μια διαδραστική παρουσίαση και παιχνίδια γνώσεων με δώρα για τους τυχερούς νικητές. Επίσης, απόλαυσαν γαστριμαργικές δημιουργίες με τοπικά προιόντα, ανάμεσα στα οποία το ενδιαφέρον όλων κέντρισε ο τόνος Αλοννήσου.

Αξίζει να σημειωθεί οτι μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν δημοσιογράφοι από τα πιο δημοφιλή μέσα στη Μεγάλη Βρετανία, συμπεριλαμβανομένων των εφημερίδων Independent, The Sun, The Daily Telegraph, The Guardian, Sunday Times, The Daily Mail, Travel Bulletin, καθώς και ταξιδιωτικοί πράκτορες των γνωστότερων γραφείων, όπως το KUONI, Cosmos Holidays, Sunvill, Ramblers Worldwide Holidays, Swimtrek και Travel Councellors.

Την εκδήλωση τίμησαν, επίσης, με την παρουσία τους οι Πρόεδροι της ABTA (Assosiation of British Travel Agents) και του AITO (Association of British Tour Operators), οι οποίοι...
συνομίλησαν εκτενώς με τον Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Αλοννήσου, κο Κώστα Καλογιάννη, αναφορικά με πρωτοβουλίες στενότερης συνεργασίας και την ανάληψη κοινών δράσεων για την καλύτερη προβολή του νησιού σε μία τόσο σημαντική ευρωπαική αγορά.

Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία, όλοι οι καλεσμένοι έμειναν ευχαριστημένοι και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην μοναδικότητα που προσφέρει το νησί μας, στις όμορφες παραλίες μας, στο θαλάσσιο πάρκο αλλά και στις περιπατητικές διαδρομές”, δήλωσε ο Πέτρος Βαφίνης, Δήμαρχος Αλοννήσου.

Την οργάνωση της εκδήλωσης, η οποία αποτελεί την απαρχή μιας σειράς στοχευμένων δράσεων, ανέλαβε η βρετανική εταιρεία δημοσίων σχέσεων PR MEDIACO.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.