Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Η Σκιάθος στη διεθνή τουριστική έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου

Με δικό της περίπτερο συμμετέχει και φέτος, όπως και τα τελευταία 25 χρόνια, η Σκιάθος στη διεθνή τουριστική έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου.

Κατά τα εγκαίνια της έκθεσης, το περίπτερο της Σκιάθου επισκέφθηκαν η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Eλενα Κουντουρά, αλλά και ο υφυπουργός εργασίας της Γερμανίας Χανς Γιοακίμ Φούχτελ.


Στην έκθεση παρευρέθηκαν επιχειρηματίες απο τη Σκιάθο, όπως ο Αριστείδης και Πέτρος Δερβένης (Skiathos Palace Hotel), o Αλέξανδρος Ευσταθίου (Τουριστικό γραφείο Dolphin), o Διολέττας Παναγιώτης (πρόεδρος επιτροπής τουριστικής προβολής Δήμου Σκιάθου).

Σύμφωνα με εκτίμηση του Δήμου Σκιάθου, η προσέλευση επισκεπτών ήταν πολύ μεγάλη κατά την πρώτη ημέρα και αναμένεται να αυξηθεί το Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.