Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Xρησιμοποίηση της επίθεσης στο Charlie Hebdo από τον Αντ. Σαμαρά για προεκλογικούς σκοπούς

Δήλωση Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου,
υποψήφιου βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ

EUROKINISSI / ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
Η δολοφονική επίθεση από εξτρεμιστές ισλαμοφασίστες στα γραφεία του γαλλικού περιοδικού Charlie Hebdo  στο Παρίσι, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 12 άτομα και να τραυματιστούν 20, ήταν αναμφισβήτητα ένα βάρβαρο χτύπημα στην δημοκρατία και την ελευθερία της έκφρασης που προκάλεσε δικαιολογημένα τον αποτροπιασμό των δημοκρατών πολιτών και ένα παγκόσμιο κύμα αλληλεγγύης.

Η «αξιοποίηση» του τραγικού αυτού συμβάντος από τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έσπευσε να εξομοιώσει τους τρομοκράτες με κάθε μετανάστη, συνδέοντας το θέμα με το μεταναστευτικό για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύπτει για άλλη μια φορά την πολιτική ηθική της απερχόμενης κυβέρνησης, που επέλεξε να παίξει το χαρτί της ξενοφοβίας χρησιμοποιώντας στο βρώμικο προεκλογικό της παιχνίδι μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία της Γαλλίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.