Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Η Ελπίδα έρχεται / Όλοι στις κάλπες

Του Απόστολου Δημητριάδη
Μελος
του ΣΥΡΙΖΑ Σκοπέλου

Σκοπελίτες, Αλλονησιώτες, Σκιαθίτες, πολίτες της Μαγνησίας

Την Κυριακή ψηφίζουμε ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ  ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ  ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

To αύριο της χώρας είναι στα χέρια μας. Αν θέλουμε από την ερχόμενη Δευτέρα να μην έρχονται οι δικαστικοί κλητήρες να κατάσχουν τα σπίτια μας, αν θέλουμε να μην μειωθούν και άλλο οι μισθοί, αν θέλουμε να μην μειωθούν και άλλο οι συντάξεις, αν θέλουμε να μην ακριβύνουν και άλλο τα φάρμακα, αν θέλουμε μην αυξηθούν και άλλο οι φόροι, αν θέλουμε να συνεχίσουν τα παιδιά μας να μπορούν να πηγαίνουν στους παιδικούς σταθμούς, στα σχολεία και να βρίσκουν δουλειά όταν τελειώνουν τις σπουδές τους, αν…


ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ!

Ήρθε η στιγμή ΕΜΕΙΣ, Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΟΛΗ Η ΜΑΚΡΑΙΩΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ, Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ "ΟΧΙ".
Ένα "όχι" στους Σαμαράδες, Βενιζέλους, Παπανδρέους, στους Θεοδωράκηδες, στους αυλικούς τους, στους λακέδες τους και στους γλυφταραδες τους!

ΕΝΑ ΟΧΙ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ, ΕΝΑ ΟΧΙ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ!

Αυτοί απαξίωσαν το κράτος κατά τον χειρότερο τρόπο, όχι απλώς από την μεταπολίτευση και μετά, αλλά ήδη από τον εμφύλιο και μετά, δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ όταν πήρε την κυβέρνηση συνέχισε την αυτή τακτική και μετά αφού φάγανε με τα χρυσά κουτάλια, τώρα θέλουν να το διαλύσουν.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ "ΟΧΙ" ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥΣ !

Ναι είναι ηθικοί αυτουργοί για 6.000 αυτοκτονίες! Αλλά το αυτί τους δεν ιδρώνει! Κατά τα άλλα κόπτονται για την θρησκεία!  Τι Φαρισαίοι, Υποκριτές!

Η Πατρίδα μας βρίσκεται μπροστά στην κρισιμότερη καμπή της νεώτερης Ιστορίας της. Έχουμε την ευκαιρία να βάλουμε ένα τέλος στο σημερινό δράμα / αδιέξοδο, να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ σελίδα, να ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ, να ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ!

Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει χωρίς μάχες! Τα δικαιώματα δεν πέφτουν απ τον ουρανό! Τα δικαιώματα κερδίζονται μέσα απο τους αγώνες!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ!
Πρέπει να του δώσουμε αυτοδυναμία για να μπορέσει να εφαρμόσει το "Πρόγραμμα της Θεσσαλονικης", επικαιρομένο απο το πρόγραμμα του διαρκούς Συνεδρίου για να βγει σιγά-σιγά η χώρα απο την ανθρωπιστική κρίση και να γινει μια Πραγματική Διαπραγμάτευση για το χρέος.

Αυτοί που μας κυβέρνησαν μέχρι σήμερα δεν μπορούν να διαπραγματευτούν, όχι απλώς γιατί δεν θέλουν - τα συμφέροντά τους είναι με εκείνα της γερμανικής
ολιγαρχίας, αλλά επιπλέον δεν μπορούν! ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ της Ζίμενς! Τους κρατάει η κυρία Μέρκελ!

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ!

Θέλουμε λοιπόν αυτούς που κατάργησαν εργατικά δικαιώματα κατακτηθέντα με αγώνες δύο αιώνων, αυτούς που εξαθλίωσαν τα λαϊκά στρώματα, αυτούς που εξαθλίωσαν και τα μεσαία στρώματα - δεν τα χρειάζονται σήμερα πια, την εποχή της παγκοσμιοποίησης, έτσι λένε οι γκουρού του νεοφιλευθερισμού- αυτούς που εξαθλίωσαν τους συνταξιούχους, αυτούς που στείλαν στην ανεργία εκατομμύρια συμπατριωτών μας, αυτούς που ξενήτεψαν εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά μας, αυτούς που θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν την υγεία και την παιδεία, να συγκυβερνησουν; Είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να πάνε ενάντια στα αφεντικά τους, στα συμφεροντά τους;

ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟΝ  ΣΥΡΙΖΑ!
ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟΝ  ΣΥΡΙΖΑ  ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ
ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Απόστολος Δημητριάδης
Μελος
του ΣΥΡΙΖΑ Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.