Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Η Σκιάθος ήταν ο επόμενος σταθμός των υποψηφίων βουλευτών Μαγνησίας του ΚΚΕ

Μετά την Σκόπελο (κλικ), η Σκιάθος ήταν ο επόμενος σταθμός της περιοδείας των υποψηφίων βουλευτών Μαγνησίας του ΚΚΕ Γιώργου Αναγνώστου και Κώστα Στεργίου, οι οποίοι ανέπτυξαν τις θέσεις του ΚΚΕ για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και κάλεσαν τους Σκιαθίτες να στείλουν στη Βουλή ισχυρό ΚΚΕ, για τους αγώνες της επόμενης μέρας και να συμβάλουν με την ψήφο τους στην εκλογή κομμουνιστή βουλευτή στη Μαγνησία, η έλλειψη του οποίο το προηγούμενο διάστημα ήταν ιδιαίτερα αισθητή σε όλη τη Μαγνησία.

«Ο λαός δεν μπορεί να εναποθέτει τις ελπίδες του στην κυβερνητική εναλλαγή, ενώ υπάρχει πείρα όλα τα προηγούμενα χρόνια πως κάθε κυβέρνηση, με το ένα ή το άλλο πρόγραμμα, εφάρμοζε την ίδια αντιλαϊκή πολιτική. Έχει αποδειχτεί ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ ως...
συνεχιστή αυτής της πολιτικής, καθώς δεν αμφισβητεί ούτε την ύπαρξη του χρέους, ούτε τις δεσμεύσεις προς την ΕΕ και το κεφάλαιο, γι' αυτό και ο λαός δεν πρέπει να τον εμπιστευτεί» υπογράμμισαν οι δύο υποψήφιοι για να προσθέσουν ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλά και δεν παίρνει θέση για το θέμα της αναπλήρωσης των απωλειών που είχαν συνταξιούχοι, εργαζόμενοι όλα αυτά τα χρόνια και όχι τυχαία. Διότι η αποκατάσταση απωλειών προϋποθέτει τη σύγκρουση με όλο το αντεργατικό – αντιλαϊκό πλαίσιο του κεφαλαίου και της ΕΕ και σίγουρα δε "χωρά" στις διαπραγματεύσεις που υπόσχεται πως θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ εντός του θεσμικού πλαισίου της ΕΕ, ούτε στις δεσμεύσεις του υπέρ του κεφαλαίου στο περίφημο "Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης", με το οποίο το κόμμα αυτό θέλει να συνηθίσει το λαό να ζει με την φτώχεια και χωρίς εργασιακά δικαιώματα».

Κλείνοντας είπαν ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει ανοχή και κατά συνέπεια ζητά από τους εργαζόμενους αποχή από τους αγώνες, την ταξική πάλη. Ζητώντας ανοχή, ζητάνε παροπλισμένο εργατικό κίνημα, γιατί γνωρίζουν πως την επόμενη ημέρα των εκλογών, όλα αυτά που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση θα είναι εδώ. Γιατί γνωρίζουν πως θα διαψεύσουν γρήγορα αυταπάτες και ψεύτικες ελπίδες. Αυτό που θέλουν να ξεδοντιάσουν είναι τη δυνατότητα του λαού να οργανώνει την αντιπολίτευσή του στην αντεργατική – αντιλαϊκή πολιτική που θα συνεχίζεται».

Οι δύο υποψήφιοι του ΚΚΕ έδωσαν συνέντευξη, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά, από τον τοπικό σταθμό Avanti fm.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.