Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Κάθε κάδος και καημός…

Δύο κουτάβια μέσα σε σακούλα, ηλικίας μερικών ωρών(!) βρήκε ο κ. Τάκης μέσα σε κάδο απορριμμάτων και έσπευσε στο κτηνιατρείο της Ουρανίας Καθηνιώτη για τις πρώτες βοήθειες.

Ο κ. Τάκης -και είναι προς τιμήν του- ανέλαβε να κρατήσει τα κουτάβια και να τα φροντίσει μέχρι να απογαλακτιστούν και με την ελπίδα, βέβαια, να επιβιώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Βόρειες Σποράδες» η αντιδήμαρχος Σκοπέλου Μάχη Κλωνάρη, όταν ενημερώθηκε για το περιστατικό, είπε ότι θα βοηθήσει όσο μπορεί να βρεθούν άτομα για να τα υιοθετήσουν, μιας και προς το παρόν ο Δήμος δεν έχει τις κατάλληλες υποδομές για να φιλοξενήσει τα άτυχα ζώα.

Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν στον κ. Τάκη που είχε την ευαισθησία, όχι μόνο να γλιτώσει από βέβαιο θάνατο τα δύο ζωντανά, αλλά και να αναλάβει την φροντίδα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.