Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Πλατεία Παναγίας Φανερωμένης: Ξαφνικά …ανάπλαση!

Ο φοίνικας στην πλατεία
δεν υπάρχει πια...
Ανάπλαση ξεκίνησε, αυθαίρετα, το πρωί της Κυριακής των εκλογών στη δημοτική πλατεία της Παναγίας Φανερωμένης εν αγνοία του Δήμου, του Δημάρχου και της τεχνικής υπηρεσίας!

Η "ανάπλαση" που δεν γνωρίζουμε με τι σχέδιο γίνεται, ούτε εμείς, ούτε ο Δήμος, σταμάτησε(;) με εντολή Δημάρχου και θα συζητηθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο για το πώς άρχισε και τί σχέδιο υπάρχει…

Θύμα της ανάπλασης ο ωραίος φοίνικας που βλέπετε στη φωτό που κόπηκε χωρίς άδεια…

Και αν μου επιτρέπετε ένα σχόλιο: Όλοι είμαστε υπέρ της ανάπλασης χώρων του Δήμου, αλλά κατόπιν μελέτης από την τεχνική υπηρεσία και απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν είναι δυνατόν "ιδιώτες" να κάνουν "ανάπλαση" δημοτικών χώρων ανάλογα με την κουλτούρα τους και τα γούστα τους.

Το ίδιο ισχύει και με την κοπή των δένδρων. Πρέπει να υπάρχει αιτιολογημένη πρόταση και απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

1 σχόλιο:

  1. Εγώ ζω εκεί κοντά στη γειτονιά, έπαιζα εκει μικρός και δυστυχώς βλέπω αυτή την είδηση... Κρίμα, κρίμα, ντροπή σε όποιον είπε να βγάλουν τον φοίνικα που ήταν σαν σύμβολο στην Φανερωμένη. Βγήκε άδεια ή καποιος απλά πήγε και είπε "α ας ξεριζώσω τα δέντρα, να χουμε λιγότερο οξυγόνο"; Αν κάποιος καταστρέφει το υπέροχο μας νησί, είναι οι ίδιοι του οι ανθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.