Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Σκόπελος / Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου εν μέσω ευχών και ελπίδας για το 2015

Η ευχή, η ελπίδα, αλλά και η απαίτηση του Χρήστου Βασιλούδη, από όποια κυβέρνηση και αν προκύψει, «να μην τολμήσει να συνεχίσει την πολιτική της συρρίκνωσης των Δήμων, του περιορισμού πόρων και αρμοδιοτήτων» είναι αυτό που ξεχωρίσαμε από το καθιερωμένο μήνυμα του Δημάρχου Σκοπέλου στην χθεσινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που πραγματοποιήθηκε στο "Ξενία", παρουσία του Ιερού Κλήρου, των Αρχών της Σκοπέλου, των αντιδημάρχων, του προέδρου του Δ.Σ., δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης, αλλά και του δημοτικού σύμβουλου της αντιπολίτευσης και υποψήφιου βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ Σπύρου Λεμονή.

Ο Δήμαρχος πριν την κοπή της πίτας είπε:


«Σκοπελίτισσες και Σκοπελίτες,

Ο Δήμαρχος Χρήστος Βασιλούδης με
την πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Σκοπέλου
Ελένη Κεφαλωνίτη
Διαβήκαμε ήδη το κατώφλι του 2015 και σήμερα –όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα- κόβουμε τη Βασιλόπιτα του Δήμου μας. Αυτή η συμβολική εκδήλωση,  που τελείται την ημέρα του Αγιασμού των Υδάτων με τη χάρη του Αγίου Πνεύματος, φέτος συμπίπτει ουσιαστικά με την ανάληψη καθηκόντων της νεοεκλεγείσης Δημοτικής Αρχής.

Όπως τονίσαμε και στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα μας,  στόχος μας θα είναι τη νέα χρονιά κανείς Σκοπελίτης –Γλωσσιώτης και Κληματιανός να νιώσει αβοήθητος στην πραγματικά δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα. Φιλοδοξούμε να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα που θα απαλύνει τις δυσκολίες όσων συνδημοτών μας πλήττονται εντονότερα από την κρίση, κινητοποιώντας όλες τις υπηρεσίες και τις κοινωνικές συλλογικότητες σ΄ αυτήν την κατεύθυνση.

Παράλληλα, θα διεκδικήσουμε την  ενίσχυση των δομών του Δήμου σε όλα τα επίπεδα, τόσο σε έμψυχο δυναμικό όσο και σε τεχνολογικό εξοπλισμό, ώστε να βελτιώσουμε το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη προεκλογική περίοδο η οποία θα σηματοδοτήσει νέες εξελίξεις σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο και φυσικά  για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ελπίζουμε ότι κανείς δε θα τολμήσει να συνεχίσει την πολιτική της συρρίκνωσης των Δήμων, του περιορισμού πόρων και αρμοδιοτήτων.

Η νέα Δημοτική Αρχή είναι αποφασισμένη,  εκπληρώνοντας το συνταγματικό της ρόλο,  να απαιτήσει από όποια κυβέρνηση κι αν εκλεγεί την ικανοποίηση όλων των δίκαιων αιτημάτων του σκοπελίτικου λαού, με τη συμμετοχή όλων σας.
                             
ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ
ΕΥΧΟΜΑΙ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.