Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Σκόπελος / Επιτυχημένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που οργάνωσαν οι σύλλογοι Γονέων 1ου, 2ου νηπιαγωγείου, 1ου Πεπαρήθειου Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου Σκοπέλου, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Σκοπέλου και η Δημοτική Κοινότητα Σκοπέλου, σε συνεργασία με τους Εκπαιδευτικούς, στο χώρο του Δημοτικού καφενείου στην παραλία Σκοπέλου.

Στις 12 το μεσημέρι το 1ο Σύστημα Προσκόπων διοργάνωσει διασκεδαστικά παιχνίδια, ενώ το 2ο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό πραγματοποίησαν επιτυχημένο bazaar με χειροποίητα στολίδια.

Στις 15.30 το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο παρουσίασε ένα θέαμα μουσικοκινητικών δρώμενων και τραγουδιών, ενώ οι κουραμπιεδομαχίες ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους. Τα παιδιά, οι πρωταγωνιστές της γιορτής, στόλισαν το δέντρο με τα χειροποίητα στολίδια τους, ενω προσφέρθηκαν λιχουδιές και ζεστά ροφήματα από τους συλλόγους.

Στις 6 μ.μ. έγινε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου με ταυτόχρονη ρίψη βεγγαλικών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.