Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Σκόπελος / Αβγό τηγανητό τέλος!

Κατά τη συζήτηση για την παραχώρηση της αιγίδας του Δήμου Σκοπέλου για τη διοργάνωση του 3ου Φεστιβάλ "Διαμαντής Παλαιολόγος", η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Πατσής ρώτησε την κα Αγγελέτου:

-Ποιο λογότυπο εννοείτε;

-Αυτό που εσείς έχετε αποκαλέσει αβγό! ήταν η ατάκα της εκπροσώπου του "Πλέγματος".

Τότε τον λόγο πήρε ο Σταμάτης Περίσσης ο οποίος ζήτησε από τον Δήμαρχο Σκοπέλου να δεσμευτεί ότι θα γίνει συζήτηση στο Δ.Σ. για το σήμα της Σκοπέλου. Συνεχίζοντας στο ίδιο θέμα ο Άγγελος Ξηντάρης είπε: «Ήρθε μια δημοτική αρχή και άλλαξε το λογότυπο… Πρέπει να είμαστε λίγο σοβαροί… Προτείνω να επιστρέψουμε στο παλιό λογότυπο με την "Παναγίτσα", το οποίο είναι γνωστό και έχει γίνει μέχρι και γραμματόσημο…»

Κλείνοντας ο Δήμαρχος και ενώ συμφωνήθηκε να γίνει συζήτηση για να αλλάξει το λογότυπο, είπε:

«Αυτός που το χαρακτήρισε αβγό είμαι εγώ, όταν έγινε η παρουσίασή του και εξακολουθώ να το χαρακτηρίζω έτσι και μάλιστα μάτι τηγανητό…»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.