Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Μην περιμένεις σωτήρες. Απάντησε στην επίθεση με οργάνωση και ισχυρό ΚΚΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Τ.Ε. ΒΟΛΟΥ του ΚΚΕ
Με το παραπάνω κεντρικό σύνθημα η Τ.Ε. Βόλου του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου, στις 6:30 μ.μ., στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ (2ας Νοεμβρίου και Ξενοφώντος), με ομιλητή τον Δημήτρη Αρβανιτάκη, μέλος του Π.Γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση,

«δεν μπορεί να υπάρξει άλλη ανάπτυξη στον καπιταλισμό πέρα από εκείνη που θα πατάει στο αίμα και τον ιδρώτα της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων. Ο νεκρός συνάδελφος στο γκέτο του Μάνεση, τα νέα μέτρα στο ασφαλιστικό, η επίθεση στη ζωή του λαού, είναι τα προαπαιτούμενα του κεφαλαίου για την κερδοφορία του. Με όποια μορφή διαχείρισης, είτε της ΝΔ, είτε του ΣΥΡΙΖΑ, οι επιχειρηματικοί όμιλοι δεν θα χάνουν, μόνο ο λαός.

Μόνος δρόμος που υπάρχει τώρα, άμεσα, είναι να γίνει ο λαός πραγματική αντιπολίτευση στα μονοπώλια, στα κόμματά τους, στην εξουσία τους, στην Ε.Ε. Αυτό κρίνεται σήμερα. Αυτό θα κριθεί στις επερχόμενες εκλογές. Προϋπόθεση είναι η ολόπλευρη στήριξη του ΚΚΕ με κάθε τρόπο.

Μπορούμε να βάλουμε εμπόδια στην επίθεση στη ζωή μας. Να...
δυναμώσουμε το ρεύμα της αμφισβήτησης και της ανατροπής. Στις νέες δαγκάνες που στήνονται για να εγκλωβίσουν το λαό ανάμεσα στη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ, απαντάμε δυναμώνοντας το ΚΚΕ, που δεν τα γυρίζει, έχει επιβεβαιωθεί, στέκεται γερό απέναντι στα μονοπώλια και το σύστημά τους.

Να γίνει πλειοψηφικό ρεύμα η στρατηγική του ΚΚΕ

Η πραγματική επαναστατική στρατηγική που θα οδηγήσει σε ανατροπή της σημερινής βαρβαρότητας, σε αποδέσμευση από ιμπεριαλιστικές λυκοσυμμαχίες, οικοδόμησης μιας νέας κοινωνίας, του σοσιαλισμού – κομμουνισμού. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι μπορούν να προκύψουν ριζικές ανατροπές ακόμα και σε περίοδο που προς στιγμή όλα μοιάζουν ακίνητα. Αρκεί ο λαός να πιστέψει στη δύναμή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.