Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΣκοπελοΧριστούγεννα!

Οι σύλλογοι Γονέων 1ου, 2ου νηπιαγωγείου, 1ου Πεπαρήθειου Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου Σκοπέλου, το Γραφείο Εθελοντών κοινότητας Σκοπέλου και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Σκοπέλου, σε συνεργασία με τους Εκπαιδευτικούς, διοργανώνουν το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή
 ΣΚΟΠΕΛΟΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ,
στο χώρο του Δημοτικού καφενείου στην παραλία Σκοπέλου.

Στις 12 το μεσημέρι το 1ο Σύστημα Προσκόπων διοργανώνει διασκεδαστικά παιχνίδια, ενώ το 2ο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό θα πραγματοποιήσει bazaar με χειροποίητα στολίδια.

Στις 15.30 το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο θα μας χαρίσει ένα θέαμα μουσικοκινητικών δρώμενων και τραγουδιών. Τα παιδιά, οι πρωταγωνιστές της γιορτής, θα στολίσουν το δ΄ντρο με τα χειροποίητα στολίδια τους. Οι σύλλογοι γονέων θα προσφέρουν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και ζεστά ροφήματα.

Στις 17.30 θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου με πολλές - πολλές εκπλήξεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.