Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Σκέψεις...

Μία από τις χειρότερες μορφές εξουσίας πάνω στον άνθρωπο είναι η εξουσία του ανάλγητου γιατρού πάνω στον αδύναμο ασθενή, ειδικά στον φτωχό και άπορο ασθενή... 
Έπαρση, αλαζονία, ασέβεια, υποτίμηση, αποπροσανατολισμός και ψεύδος εις βάρος της ασθένειας και του ασθενή με σκοπό το οικονομικό συμφέρον και όχι μόνο (και όταν δεν υπάρχει περίπτωση για απομίζηση, «εκδίωξη» του ασθενούς με άσχημο ή πονηρό τρόπο προς άλλο ιατρικό φορέα).

Αυτά είναι κάποια από τα απάνθρωπα χαρακτηριστικά που διαθέτουν αυτοί οι «επιφανείς», υποστηριζόμενοι συνήθως από πολιτικά πρόσωπα «επιστήμονες». Κατά τα άλλα η κυβέρνηση τώρα θυμήθηκε δήθεν να κυνηγήσει τα φακελάκια στον τομέα της Υγείας... τη στιγμή που η Υγεία είναι ένα μπάχαλο, τη στιγμή που κινδυνεύουν να κλείσουν Κέντρα Υγείας σε νησιά και απομακρυσμένες περιοχές...

Φωτεινή εξαίρεση στην όλη κατάσταση μία μικρή μερίδα γιατρών, πρώτα ανθρώπων και λειτουργών, που δωρεάν και με αυταπάρνηση και εις βάρος των λίγων πολύτιμων ωρών που θα έπρεπε να διαθέσουν για την οικογένειά τους ή για ξεκούραση, προσφέρουν απλόχερα την πολύτιμη βοήθειά τους στους άρρωστους και φτωχούς συνανθρώπους μας.

ΜΙ.ΚΙΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.