Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Αλοννήσου

ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ

Με τρία τμήματα ξεκινά αυτή την εβδομάδα τη λειτουργία του το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Αλοννήσου. Η πολυαναμενόμενη έναρξη του προγράμματος πραγματοποιείται  έπειτα από ένα σχεδόν χρόνο από την πρώτη πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής.

«Η ανταπόκριση των δημοτών στην πρόσκληση ήταν τεράστια και θεωρήσαμε υποχρέωση μας να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την  υλοποίηση του προγράμματος» τονίζει η κα Κική Αναγνώστου, πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας και υπεύθυνη από το Δήμο Αλοννήσου για το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης.

Συνεχίζοντας η κα Αναγνώστου μας είπε:

«Έγιναν πολλές ενέργειες τόσο από την προηγούμενη όσο και από τη νέα δημοτική αρχή προς την κατεύθυνση αυτή, οι οποίες εντάθηκαν από τις...
αρχές Σεπτεμβρίου, οπότε και ορίστηκε από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ ως υπεύθυνη εκπαίδευσης του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Αλοννήσου και ανέλαβε καθήκοντα η κα Έλενα Καραμαγκιόλα.  Η συνεργασία μας ήταν άριστη και κάναμε ό τι ήταν δυνατόν για να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο,  ώστε να υλοποιηθεί τελικά το πρόγραμμα. Ευχαριστούμε λοιπόν τόσο την κα Καραμαγκιόλα όσο και τις τρεις εκπαιδεύτριες, οι οποίες δέχτηκαν να αναλάβουν τη διδασκαλία των μαθημάτων στα πρώτα τμήματα, παρά τις αντικειμενικές  δυσκολίες λόγω απόστασης και προσβασιμότητας, ειδικά κατά τους χειμερινούς  μήνες.

Θεωρούμε ότι τα οφέλη από την υλοποίηση ενός τέτοιου προγράμματος θα είναι σημαντικά για τους συμμετέχοντες και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας, ώστε να λειτουργήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα τμήματα.»

Τα τρία τμήματα που ξεκινούν αυτή την εβδομάδα είναι:

«Διαδικτυακά εργαλεία και υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή» με εκπαιδεύτρια την κα Πολυμέρου Χαρίκλεια,

«Διαχείριση εργασιακού άγχους / Εναρμόνιση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής» με εκπαιδεύτρια την κα Λιθαδιώτη Κατερίνα και

«Επιχειρηματικότητα και Τουριστική - Πολιτιστική Ανάπτυξη» με εκπαιδεύτρια την κα Κουτσίμπου Ξένια.

Τα μαθήματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης θα πραγματοποιηθούν στις αίθουσες διδασκαλίας του Γυμνασίου - Λυκείου Αλοννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.