Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Συγχαρητήρια στο νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου, αλλά και δύο προτάσεις…

• Τα λίγα, παρωχημένα, 7 εντυπάκια της Σκοπέλου
δεν καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες
• Δημιουργία και  χαρακτηρισμός Παραλιών με Γαλάζια Σημαία
Συγχαίρει το νεοεκλεγέν Δ.Σ. (κλικ) της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου ο διευθυντής marketing της SPYROU HOTELS & COMPANIES κ. Γιώργος ΜΙΧΑΛΗΣ και του εύχεται Δύναμή και Υπομονή και ταυτόχρονα καταθέτει 2 προτάσεις.
Η επιστολή του κ. ΜΙΧΑΛΗ έχει ως εξής:

«Αγαπητοί Συνάδελφοι καλησπέρα,

Και από την μεριάς μας θα επιθυμούσαμε να σας συγχαρούμε για την ανάδειξή σας ως μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου. Σας ευχόμαστε Δύναμη και Υπομονή.

Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να μας επιτρέψετε την κατάθεση 2 προτάσεων για όσο το δυνατόν αμεσότερη υλοποίηση, με αποδέκτη τον Δήμο Σκοπέλου :

1. Δρομολόγηση της δημιουργίας και  χαρακτηρισμού Παραλιών με Γαλάζια Σημαία.

2. Την δημιουργία σύγχρονου και εύχρηστου διαφημιστικού εντύπου της Σκοπέλου που θα διανέμεται από την Περιφέρεια στις επικείμενες Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις.

Κατά την πρόσφατη συμμετοχή της Εταιρείας μας  στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση WTM LONDON 2014, από το Stand της Περιφέρειας Θεσσαλίας απουσίαζαν έντυπα μόνο της Σκοπέλου. Τα λίγα, παρωχημένα, 7 εντυπάκια της Σκοπέλου δεν καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

George MICHALIS

Director of Sales & Marketing»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.