Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης / Πρόσκληση

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:«ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ» ΑΠ7 & ΑΠ8

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «Σχολές Γονέων» ΑΠ 7,8 οι οποίες συγχρηματοδοτούνται από την Ε.Ε. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο και με βάση τις 20963 και 20974 /21-10-2014 εγκρίσεις Τεχνικών Δελτίων των Πράξεων «Σχολές Γονέων» ΑΠ7,8 της Ε.Υ.Δ. Ε.Π. «Εκπαίδευση και διά βίου μάθηση», προκηρύσσει θέσεις Εκπαιδευτών καθώς και την υπ’αρίθμ. 2425/110/07.11.2014 Απόφαση του Δ.Σ, απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης έργου για Εκπαιδευτές και συγκεκριμένα:

-αποφοίτους ΤΕΦΑΑ, διαιτολογίας ή διατροφής από ΑΕΙ-ΤΕΙ, ιατρούς, επισκέπτες υγείας,
νοσηλευτές και επόπτες δημόσιας υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ PDF ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

• Ώρες λειτουργίας του Γραφείου Σκοπέλου
Πέμπτη και Παρασκευή 10:00-13:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.